5 daagse Yoga Challenge

Scroll Down

Gratis online Challenge Zonnegroet

Jij bent iemand die meer rust en ruimte wil creeren. Alleen de tijd waar haal je die vandaan? En waar begin je?

Het liefste wil je rust vinden in deze hectische tijden. Je wilt een moment voor jezelf creeren en balans krijgen in het drukke dagelijkse leven.

Je hebt zoveel goede dingen over yoga gehoord. Yoga lijkt je altijd al wat maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je vind jezelf niet flexibel genoeg.

Doe dan mee aan de gratis online cursus Zonnegroet. Daar leer je de basis van yoga waar je snel mee aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten

Wanneer is de cursus?

De cursus is van 3-7 Augustus en duurt 5 dagen. In die 5 dagen geef ik je praktische tips en begeleiding zodat je uiteindelijk de hele zonnegroet kunt doen. Alles gebeurd op een geheim account waar je alles in de hoogtepunten kunt terug kijken. Je bent per dag ongeveer 15 minuten kwijt met de cursus. Daarnaast ga je zelf oefenen, plan daar dus tijd voor in. Hoe meer je oefent en deelt, hoe meer je uit deze cursus gaat halen!

 

Wat gaan we doen?

Op Instagram post ik iedere dag een video van 5-7 minuten met uitleg over de oefeningen (asana's) van die dag. De laatste dag zal de hele zonnegroet aan bod komen en hoe je die in een flow kunt doen. Ook post ik iedere dag een aantal stories met highlights uit de video. Daarnaast maak ik 1 post per dag waar je natuurlijk al je vragen onder kunt stellen en elkaar kunt aanmoedigen.

Naast Instagram stuur ik je iedere dag een mail met daarin een pdf met nog een keer de uitleg van die dag, tips en oefeningen. Daarnaast is er een Awsome Giveaway: Ik ga mijn zonnegroet programma aan 1 van jullie weg geven waar nog meer uitleg inzit dan in deze cursus! Naast de zonnegroet die je in deze cursus leert, leer ik je in het programma nog een variatie van de zonnegroet en leg ik in een aparte video de details van de ademhaling uit.

Wat kost de cursus?

De cursus is echt helemaal gratis! Zo kun jij een begin maken met het mooie pad van yoga. Het kan je namelijk zoveel meer brengen dan alleen rust en flexibiliteit. Met deze cursus maak je een mooie start en kun jij zelf gaan oefenen. Ik wil namelijk dat iedereen de ruimte en innerlijke rust gaat ervaren zoals ik dat doe.

Waarom moet ik meedoen?

Deze cursus leert je basis oefeningen van yoga. Het is makkelijk te volgen en zeker als je een beginner bent en nog nooit yoga hebt gedaan, dan kun je met de zonnegroet snel uit de voeten. Je leert een simpele flow die je dagelijks kunt doen.

Uiteindelijk kun je de oefeningen afzonderlijk doen of in een flow in het tempo wat bij jou past. Door de oefeningen zul je flexibeler en sterker worden. Je gaat dieper ademhalen en je stress vermindert.

Wat levert het jou op

+   Je leert een korte serie die je daarna op je eigen tempo

      en in je eigen omgeving op ieder moment kunt oefenen.

+   Ik help je de connectie met je lichaam en adem aan te

     gaan. Je leert te luisteren naar jou lichaam, naar wat jij op

     dat moment nodig hebt.

+   Je ontdekt waar jij spanning vast houd in je lichaam maar

     ook waar jij je jezelf tegenhoud met je gedachtes.

+   Je leert een korte serie die je in een paar minuten kunt

     doen en kunt herhalen zo vaak als je wilt.

+   En er zijn natuurlijk veel lichamelijke voordelen

 • De bloeddruk gaat omlaag

 • De ademhaling wordt langzamer en dieper

 • Je wordt flexibeler en sterker

 • Je lichaamshouding wordt beter

 • Je zal beter slapen

 • en nog veel meer!

 • 3 weken om alles terug te kijken

  De cursus duurt in totaal 5 dagen. Daarna heb je nog 3 weken om alles terug te kijken. Je kunt alles nog terug kijken, ook als je een dag niet kan of geen zin hebt.

 • PDF met info

  Wanneer je inschrijft ontvang je naast de info op het geheime account op Instagram ook iedere dag een PDF met alle info.

 • Later instappen

  Ook als de cursus al bezig is, kun je nog mee doen. Alles is op IGTV, in de posts en via highlights nog terug te kijken.

Wie is Lise

Op een vakantie 17 jaar geleden ben ik zelf begonnen met yoga, uit een boek. Ik was opzoek naar iets wat mij rust en ruimte kon geven. Waar ik mijn lichaam, mijn gevoel en emotie in kwijt kon en in kon onderzoeken.

Yoga gaf mij, niet alleen een hele nieuwe manier van bewegen, maar ook een levenswijze. Deze levenswijze heeft mij de mogelijkheid gegeven om te groeien, zowel mentaal, emotioneel en fysiek. Iedere keer als ik op de mat stap voelt het weer nieuw en anders. Het heeft me al zoveel gegeven en ik heb als zoveel geleerd. En na al die jaren ben ik nog lang niet klaar.

10 jaar geleden heb ik besloten dat ik mijn passie graag naar een hoger niveau til en wil delen met anderen. Ik heb toen van mijn hobby een professioneel bedrijf gemaakt. Ik ben opleidingen gaan volgen bij verschillende grote yogadocenten en ben anderen gaan helpen om ook de ruimte te vinden.

Door jou op de yogamat te laten stappen en te laten bewegen, merk je zelf waar jij tegenaan loopt en waar jij, zowel lichamelijk als emotioneel, aan kan werken. Daar, op die mat, laat ik je oefenen hoe je geduldiger wordt, hulp kunt vragen en meer voor jezelf kunt doen.

Follow

 • Houzz Social Icon

Lise Leeft

Contact

Adres

Ravelstraat 23 2324XX Leiden, Netherlands

0619194800

©2019 by Lise Leeft