Personal Yoga Training

Yoga is een eeuwen oude Indiase filosofie die niet alleen lichamelijke oefeningen (asana's) beschrijft, maar een hele levenswijze.

Yoga is een individuele bewegingsvorm. Ieder persoon zal zijn eigen grenzen opzoeken en zal binnen die grenzen yoga beoefenen. Yoga kent geen kritiek. Niet van jezelf noch van anderen.

Met Personal Yoga Training (PYT) krijg je heel veel persoonlijke aandacht. We kijken samen naar wat jij nodig hebt en wat jij graag wil bereiken. Daar wordt de training helemaal op afgestemd. Het gaat om persoonlijke groei.

Tijdens de eerste training kijken we samen waar de focus zal liggen. We starten met een simpele training om elkaar te leren kennen. Naar wens kunnen wij hierbij asana, adem (pranayama) en meditatie toevoegen. Aan het einde van de eerste training zal ik een schema opstellen die thuis beoefend kan worden.

Bij iedere volgende training evalueren we de voorgaande training en het schema. Daarna vervolgen we de yoga training. Dit zal het meeste van de tijd in beslag nemen. Aan het einde van de training kijken we samen voor aanpassingen in het schema. Zo houden we rekening met al jouw focuspunten en wensen.

Hoe vaak en hoe lang je naast de PYT oefent is geheel aan jou.

Pakket

5 Sessies

Praktische lessen waarbij techniek, anatomie en filosofie worden gebruikt voor een stevige basis.

  • Telefonische intake 15 minuten

  • 5 keer 1 uur Skype sessie

  • Goede basis

  • 1 volledige practice om thuis te beoefenen in pdf

Geschikt voor zowel de beginnende Yogi als de Yogi die meer ervaring heeft. Vandaag intake en volgende week al een eerste afspraak.

Pakketprijs: € 500,- (Incl. BTW)

Nog niet klaar

Mocht je na je pakket niet klaar zijn, of je wilt niet de vastigheid van een pakket, dan kun je ook losse lessen boeken. De kosten hiervoor zijn € 125,- per uur.

Follow

  • Houzz Social Icon

Lise Leeft

Contact

Adres

Ravelstraat 23 2324XX Leiden, Netherlands

0619194800

©2019 by Lise Leeft