• Lise

Een stap vooruit


Vroeger kwam uit alle test dat ik iets met mijn handen moest gaan doen. Dierenarts leek me wel wat, maar een universitaire studie was wel erg theoretisch. Nadat ik de Havo heb afgemaakt, ben bedrijfseconomie op de Heao gaan studeren. Deze opleiding heb ik afgerond en heb aan de slag gegaan als finance manager.
Met cijfers en economie ben ik altijd goed geweest. Het is een talent en ik vind het leuk om te doen. Maar het heeft niet mijn passie.


Toen ik 22 jaar was, ben ik alleen op vakantie gegaan. Op het vliegveld heb ik het boek van Brian Kest gekocht en ben tijdens die vakantie met yoga begonnen. Samen met mijn zus ben ik daarna op les gegaan bij een lieve vrouw.


Sinds toen heb ik zo veel geleerd over yoga en hoe je practice een reflectie van je leven kan zijn. #practicelifeonyourmat


Zo'n 10 jaar geleden ben ik begonnen met les geven. Eerst bij een sportschool en later ook 1-op-1. Alle twee vind Ik leuk. Groepen geven een enorme energie en bij 1-op-1 heb je veel diepgang en snelle progressie. Toch was ik nog op zoek naar een andere dimensie.


Toen ik de opleiding tot #yogacoach zag was de keuze snel gemaakt. Het was of het licht aanging. Ik vind het moeilijk onder woorden te brengen. Het is ook al weer even geleden. Maar na het gesprek met Sharon was ik zo enthousiast! Ik heb het gelijk thuis overlegd. Hij was ook heel enthousiast en zei gelijk dat ik dit moest gaan doen. I


k hoop met deze opleiding een nog sterkere link tussen emotionele diepgang en yoga te kunnen maken. Dus hier gaan we dan! Ik vind het spannend en ben ook wel een beetje zenuwachtig. Maar, oh wat heb ik er zin in!


#Yoga #Yogachoaches #Coach #Coaching

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Grenzen

Follow

  • Houzz Social Icon

Lise Leeft

Contact

Adres

Ravelstraat 23 2324XX Leiden, Netherlands

0619194800

©2019 by Lise Leeft