• Lise

Waarom? Hoe?


Twee vragen die mij veel bezig houden de laatste tijd. Waarom? Waarom wil ik dit? Wat maakt het dat juist dit zo belangrijk is voor mij? Hoe? Hoe doe ik dit dan? Hoe pas ik het toe?

Yoga is belangrijk voor mij omdat het me rust en ruimte brengt. Het is vaak de tijd die ik voor mijzelf neem, zowel fysiek als mentaal. Daar oefen ik verschillende asana's terwijl ik ook naar mijn binnenwereld kijk. Kan ik anders reageren dan wat ik normaal gesproken zou doen? Hoe reageer ik dan eigenlijk? Raak ik snel mijn geduld kwijt? Wil ik bijvoorbeeld niet die 5 ademhalingen blijven staan? Of kan ik mijn ongeduld bekijken en laten zijn, en rustig doorademen?Misschien voel ik me die dag boos, of verdrietig. Of ben ik heel blij, of sensueel. Op mijn mat vond ik een plek om dit te onderzoeken. Om het toe te laten en het los te laten. Wanneer jij vastloopt of het even niet meer ziet zitten kijken we samen wat er bij jou opkomt. We kijken waar het vandaan komt. Hoe ga jij daar mee om? En wat kun je daar mee? Door een plek te creëren op de mat die veilig is, kun je alles toelaten, alles zeggen en alles voelen. Je gaat voelen welke emoties op komen in verschillende houdingen. Maar ook wat de emoties met jou lichaam doen. Hoe voel je je? En waarom voel je je zo?

#Yogacoach #yogacoaching #coach#coaching #yoga #nlp #positief#positiviteit #ondernemer#entrepeneur #Practicelifeonyourmat


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Grenzen

Follow

  • Houzz Social Icon

Lise Leeft

Contact

Adres

Ravelstraat 23 2324XX Leiden, Netherlands

0619194800

©2019 by Lise Leeft